Vi anpassar och skräddarsyr estetiska behandlingar och avancerad hudvård utifrån dina önskemål och behov. En individuell konsultation görs alltid inför behandling.

Vi är legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet främst inom akutsjukvård och certifierade inom estetisk injicering.

Välkommen till eesome clinic Skaraborgs främsta estetiska klinik specialiserade på injektioner. 

Vår vision är att erbjuda estetiska behandlingar som återställer, förbättrar och fräschar upp din hud på ett naturligt och vackert och diskret sätt. 

Vårt mål är trygga behandlingar, nytänkande och garanterat nöjda kunder. 

Vi tänker inte så traditionellt utan försöker tänka utanför boxen. Kombinationsbehandlingar och helhet tror vi ger bästa resultatet. 

Kristine (Tina) Landhager - Grundare, sjuksköterska och certifierad estetisk injicerare

Jag varit sjuksköterska i 18 år, arbetar i dagsläget parallellt på ambulansen och på eesome clinic. 

Funderade starkt på om polisyrket var min grej därför studerat både juridik och beteendevetenskap men landade så småningom i sjukvården. 

Arbetat både på akutmottagningen samt under en lite lugnare period i kvälls/nattpatrullen som distriktssköterska för att senare landa på ambulansen 2014 där jag jobbar i dagsläget. 

På eesome ansvarar jag för läkemedel och beställningar samt leverantörskontakter. Jag utformar behandlingsprotokoll, kombinationsbehandlingar och är hudvårdsansvarig. Jag brinner för konsultation och träffa människor som kommer till oss.

Kommer ursprungligen från Skåne men flyttade upp till Västgötaschlätta pga kärleken som 23-åring. Jag älskar att träna hårt, gräva gropar i trädgården, plantera blommor och se allt växa fram. Jag målar och tapetserar gör min älskade man smått galen. Jag har två kids som förgyller livet, umgås med fina vänner, äta god mat och resa där jag gärna dyker. Spänning och äventyr.

Motto; lev nu dö sen, varför vänta när man kan göra det nu..

Linda Tenning - Grundare, sjuksköterska och certifierad estetisk injicerare

Jag har varit sjuksköterska i 20 år, jag är även utbildad Ambulanssjuksköterska och jobbar parallelt med eesome clinic på ambulansen. Tidigare har jag arbetat på Ortopedavdelning och ca 12 år akutmottagning som ledningssjuksköterska innan jag började rotera med ambulansen 2015 där jag jobbat heltid sedan 2017. 


Utöver att behandla kunder på eesome clinic ansvar jag främst över marknadsföring, företagsutveckling och ekonomi. Jag brinner för att göra min kund glad och att hen ska känna sig fin på både insidan och utsidan. Att känna sig fin ska inte underskattas. 


Hälsa och träning är otroligt viktigt i min vardag. Tankar energi gör jag i skogen där jag älskar att promenera eller springa med min hund. Annars umgås jag såklart gärna med min familj och vänner. 


Motto: ”allt är möjligt”

  • Din trygga klinik

  • Certifierade injektionssjuksköterskor

  • Skräddarsydda behandlingar

Följ oss på Instagram