Sunekos

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.

Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Den återställer hudens volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt utan syntetiska tillsatser. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn tilldin naturliga ansiktsform.


Sunekos kan användas på alla hudtyper samt på olika områden på kroppensåsom ansikte, hals, dekolletage samt händer men vi på eesome clinic rekomenderar den främst för behandlingr av området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar.Behandlingsregim

Behandlingen utför som en kur på 3 behandlingstillfällen med 2 veckors mellanrum. Därefter krävs en uppföljande behandling med ca. 6 månaders mellanrum.

Behandlingen har ingen "down time"och man kan återgå till normala aktiviteter direkt med undantag för att behandlingen kan ge tillfällig svullnad runt ögonen. Svullnaden kan hålla i sig i ca 24-72 timmar. Det rekomenderas att undvika träning, solning tills dess att svullnaden avtagit.